Il Nintendo Switch Online, de abonnementsservice voor de Japanse hybride console, heeft het quotum bereikt en overschreden 15 miljoenen abonnees, maar het bedrijf is niet van plan hier te stoppen.

De voorzitter Shuntaro Furukawa Het heeft inderdaad gedeclareerd dat in de toekomst de dienstverlening wordt verbeterd en dat we zullen nieuws zien over; hier zijn zijn woorden:

“We zullen elementen toevoegen die de games nog leuker maken en de aantrekkelijkheid voor hetzelfde abonnement vergroten. Op deze manier hopen we de service te blijven uitbreiden door Nintendo Switch een nog aangenamere en handigere console voor gebruikers te maken. "

In vergelijking met wat Sony en Microsoft bieden, is de Nintendo Switch Online zeker veel minder aantrekkelijk, maar aan de andere kant is de prijs veel toleranter, met slechts 20 euro per jaar voor een enkel abonnement en 35 voor het gezin, met deelbare kosten van maximaal acht leden.

Wat zal dit nieuws zijn dat zal maken het nog betere abonnement? Wat zou je willen implementeren?