Sony en Naughty Dog hebben een aangekondigd bundel in beperkte oplage di PS4 Pro thema The Last Of Us Deel II, het langverwachte vervolg dat op 19 juni aankomt. Het pakket bevat een 1 TB-console met de tattoo van Ellie erop gegraveerd, een speciale DualShock 4-controller met het game-logo, een fysieke kopie van de titel en een voucher om digitale inhoud te downloaden, zoals avatars, dynamische thema's en meer. De uiteindelijke prijs is vastgesteld op 399,99 dollar. Je kunt de presentatie van de bundel zien in de video- hieronder.

 

De controller is ook afzonderlijk verkrijgbaar ten koste van 64,99 dollarals je al een console hebt en niet voor de gelegenheid een tweede wilt kopen. Naast PS4 Pro verkoopt Sony ook andere gadgets gebaseerd op The Last of Us Part II, zoals de Cuffie die dezelfde tatoeage dragen en ook het logo van het werk. Onlangs heeft Naughty Dog ook een verhaal trailer van het vervolg, dat je absoluut moet herstellen als je het nog niet hebt gezien.

The Last Of Us Deel II