Ghost of Tsushima heeft na de recente stand van zaken wat twijfels opgeworpen over de gamewereld. Zullen er nevenactiviteiten zijn? Het woord aan de regisseur.

In een recent interview met IGN, de directeur van de game Nate Fox wilde praten over de wereld van Geest van Tsushima, door sommigen gedefinieerd als te leeg na het bekijken van de gameplay-trailer. Dit zijn zijn woorden:

“De secties die tijdens de presentatie worden getoond, maken deel uit van enkele van de zijmissies van de game, niet van een bepaald verhaal. De kaart staat vol met Mongolen en het belangrijkste onderdeel is Jin's transformatie van samurai naar Ghost. Tijdens je avontuur ontmoet je mensen die gewoon proberen te overleven in deze wereld, elk met een verhaal dat zich parallel aan de hoofdmissie ontwikkelt. Door je nieuwsgierigheid te volgen in plaats van de hoofdplot, word je sterker en heb je een veel meer gevarieerde en interessante ervaring. Er zullen veel verborgen verhalen en objecten zijn die alleen te vinden zijn door de open wereld zorgvuldig te verkennen. We willen dat je verdwaalt in Tsushima en dat je de tools en vrijheid hebt om het te doen. "

Dezelfde Nate Fox heeft ook bevestigd dat je, afhankelijk van de mate van volledigheid die je wilt bereiken, ook kunt gebruiken 50 uur om de titel te voltooien.

We herinneren je eraan dat Ghost of Tsushima beschikbaar zal zijn vanaf 17 juli exclusief voor PlayStation 4.