Pad van de ballingschapPad van de ballingschap het is ongetwijfeld een referentiepunt voor ARPG-fans en heeft deze reputatie verdiend dankzij een robuust schema met een zeer geldige constante inhoud.

De Covid-19-pandemie lijkt echter ook van invloed te zijn geweest op de productiviteit Malen Gear Games e uitbreiding 3.11 van het spel, gepland voor de maand juni, kan de aankomst worden uitgesteld. Dit werd door het softwarehuis zelf bevestigd met een opmerking over Officiële site.

“Zoals velen van jullie al weten, hebben we 8 van de 13 weken van deze thuisontwikkelingscyclus achter de rug en dit betekent veel tijdverlies in team en face-to-face samenwerking. Ons team heeft hard gewerkt om zich aan te passen aan de nieuwe werksituatie, maar er zijn zeker moeilijkheden geweest om op deze manier te werken die de ontwikkeling enigszins hebben vertraagd. Hierdoor hebben we de lancering van de uitbreiding al intern een week uitgesteld ten opzichte van de aanvankelijk geplande datum […]. We zijn momenteel van plan om uitbreiding 3.11 op 2 juni om 2 uur (PDT) aan te kondigen, in een notendop in twee weken. Dit betekent dat we werken aan een lanceringsdatum die is ingesteld op 19 juni op pc en 24 juni op console. Het is echter buitengewoon belangrijk om op te merken dat er meer dan bij enige andere eerdere uitbreiding een grote kans is dat deze lancering wordt uitgesteld. "

Grinding Gear Games zei dat het, gezien de delicate situatie van de hele industrie, beter is om zo transparant mogelijk te zijn. Hoewel er geen melding van is gemaakt Pad van ballingschap 2, het is gemakkelijk voor te stellen hoe het werk aan het spelverloop ook langzaam vordert en de aanvankelijke voorspelling van een exit tegen 2020 kan worden geweigerd.

Ondertussen is de huidige uitbreiding, Pad van ballingschap: Delirium, staat nog steeds op gameservers en heeft zich geregistreerd uitstekende cijfers op alle platforms.