Netflix onthulde de aanhangwagen en de poster van Space Force, de nieuwe originele serie gemaakt door Steve Carell e Greg Daniels, beschikbaar in alle landen waar de dienst opereert Vrijdag mei 29 2020.

Space Force is een nieuwe Netflix-serie die tot de trend behoort komedie op de werkvloer, een komedie die zich afspeelt op de werkvloer, waar de inzet ongelooflijk hoog is en de ambities des te meer. In de cast ook John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, oltre aan Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow e Don meer. Howard Klein / 3Arts (Het Bureau) is de uitvoerend producent e Greg Daniels de showrunner.

Inside Joke: the Space Force podcast beschikbaar vanaf 29 mei

Het is ook beschikbaar vanaf 29 mei Binnen grap, The Podcast in de oorspronkelijke taal gewijd aan Space Force, geleid door Jimmy O. Yang, een bekend gezicht van de Amerikaanse televisie en cinema, die de cast en crew van de originele serie zal verwelkomen om alle achtergrond te ontdekken. Met gasten zoals Steve Carell, Greg Daniels, John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers en vele anderen, wordt de podcast opgedeeld in 10 delen, die elke week, maandag en donderdag worden uitgebracht op de volgende platforms: Spotify, Apple Podcasts, Stitcher en Pocket Casts. Op deze link de audio teaser waarin O. Yang Inside Joke presenteert.

Korte inhoud

Het leven van generaal Mark R. Naird (Steve Carell), een zeer gedecoreerde piloot die ervan droomt de luchtmacht te leiden, wordt op zijn kop gezet wanneer hem wordt gevraagd de teugels over te nemen van de nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten: de ruimtemacht. Mark is sceptisch maar vastbesloten en verhuist met zijn gezin naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij, samen met een heterogene groep wetenschappers en "Spacemen", snel probeert Amerikaanse astronauten terug naar de maan te brengen en totale overheersing van de ruimte te bereiken, zoals vereist door het Huis Bianca.