Avengers aan de ene kant, aan de andere kant Justice League: sommigen zagen in de filmreünie van de DC-helden een unieke kans om bepaalde emoties in de bioscoop te ervaren, maar helaas was dit niet het geval.

De Justice League-film was een mislukking, met een kwaliteit die de verwachtingen van de fans helemaal niet heeft gerespecteerd. Helaas had de film vanaf het begin een moeilijke productie: tijdens het filmen van de oorspronkelijke regisseur, Zack Snyder, moest het project voor een serieuze familierouw (de zelfmoord van haar dochter) staken, en liet alles in handen van Joss Whedon, die uiteindelijk een middelmatig product verpakte.

In november 2017, na verschillende bezuinigingen, kwam de film uiteindelijk in de bioscoop en regende de kritiek massaal, zo erg zelfs dat fans begonnen vraag luid om een ​​originele versie van de film, zoals Snyder erover had gedacht. Nou, na drie jaar heeft Warner dat gedaan tevreden de fans: in 2021 verschijnt Justice League "Snyeder Cut", of de versie van de film zoals deze bedoeld was.

Justice-League-Snyder-POV

De nieuwe montage heeft een looptijd van meer dan vier uur, om deze reden is het niet duidelijk of we een enkele film of een miniserie van meerdere afleveringen zullen hebben, maar in ieder geval zal het platform dat de functie zal hosten hBO Max. Er gaan zelfs geruchten dat de acteurs zullen terugkeren om nieuwe scènes te schieten en enkele dialooglijnen te voltooien die aanvankelijk waren gepland maar vervolgens werden geannuleerd, maar hier zijn we op het gebied van speculatie.

Kortom, eindelijk de film van de Justice League hij kan wraak nemen met een film die het zal uitkomen zoals Snyder het vanaf het begin had gedacht, zonder bezuinigingen, assemblages en externe ingrepen die ons het teleurstellende resultaat hebben gegeven dat we allemaal kennen.