Tripwire Interactive kondigde aan dat Maneater, de eerste open wereld ShArkPG, is beschikbaar voor aankoop op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Maneater is een singleplayer-titel, open-wereld actie-RPG (ShARkPG) waar JIJ een haai bent. Beginnend als een kleine stierhaai, moet je de harde wereld overleven om je weg te vinden naar het ecosysteem. Om dit te doen, verken je een enorme en gevarieerde open wereld door verschillende vijanden te ontmoeten - zowel menselijk als wild. Vind de juiste middelen om te groeien en verder te gaan dan wat de natuur je zou toestaan ​​om de haai te creëren die het beste bij jouw speelstijl past. Dit is goed, want je kunt eindelijk wraak nemen op de wrede visser die je probeerde uit elkaar te halen en een enorme haai werd, een legendarisch roofdier. Hij eet. Verken. Evolueren.

Belangrijkste kenmerken:
·        Hij eet: voeden met mensen, voedingsstoffen consumeren en zeldzame buit vinden om verder te evolueren dan wat de natuur je zou toestaan.
·        Verken de golf: Verken zeven grote regio's, waaronder baaien aan de golfkust, resortstranden, industriële pieren, de open oceaan en meer. Beleef een levende wereld met een complete dag / nacht-cyclus.
·        Evolueer in een legende: Ontgrendel verschillende evoluties door je haai te verbeteren en sterker te maken in de campagne.
·        Een uniek verhaal: speel een volledig verhaal verteld door Chris Parnell (Rick en MortySaturday Night Live30 Rock) tegen de achtergrond van een reality tv-show.
·        Gediversifieerde en verslavende strijd: vecht woeste wilde roofdieren of tegen verschillende soorten menselijke jagers.