Zoals veel fans al weten, Zwaard en schild Pokémon en de meest lekken zijn een iconisch koppel geworden sinds de eerste aankondigingen van de twee games. En als Nintendo dacht dat de pech voorbij was, ik DataMiner ze vonden nieuwe manieren om verborgen informatie over het titelpaar te vinden, met name hun aanstaande uitbreiding. Door Pokémon HOME, de applicatie voor iOS en Android, is er inderdaad in geslaagd om een lijst met nieuwe bewegingen die deel moet uitmaken van de DLC.

Waarschuwing: lees niet verder als je spoilers wilt vermijden

De ontwikkelaars van Pokémon HOME hebben, waarschijnlijk met het oog op de aanstaande lancering van de eerste van de twee uitbreidingen, een bijwerken met de lijst. We weten niet of dit eigenlijk alle bewegingen zijn die in Pokémon Sword and Shield zullen worden geïntroduceerd, slechts een deel of iets anders. In de tussentijd, hier zijn de namen (vriendelijk gemeld ook in het Italiaans):

 • Enorme energie
 • IJzeren roller
 • Squamacolpo
 • Raysometeora
 • Armaguscio
 • Mist explosie
 • Onkruid
 • Electro stijgend
 • Campopulsar
 • Slag schot
 • Fiamminvidia
 • Mistverlichter
 • Poltergeist
 • Bijtend gas
 • Coaching
 • Overstag gaan
 • Triple Axel
 • Dubbele vleugel
 • Zandstraler
 • Giunglacura
 • Darkfist
 • Hydroraffics