De deelnemers aan de Zomer Game Fest ze beloofden een zomer vol evenementen en presentaties, en tot dusver hebben de verwachtingen niet teleurgesteld. Twee dagen geleden hadden we de aankondiging van de Valorant releasedatum, en nu zijn er voor de komende maanden twee nieuwe benoemingen bevestigd. Het is een paar Dag van de ontwikkelaars, dagen gewijd aan ontwikkelaars en hun plannen voor de toekomst. Op het programma staan ​​live shows vol gameplay, nieuwe content, nieuws en zelfs muzikale optredens met videogames.

Zomer Game Fest

Om deel te nemen aan deze evenementen zijn er al verschillende bedrijven, die een "samengestelde collectie van AAA- en indietitels'. Hier is hun lijst:

 • Akupara Games
 • Annapurna Interactive
 • The Behemoth
 • Finjan wil
 • Kowloon-nachten
 • Longhand elektrisch
 • MWM Interactief
 • Paniek
 • Sabotage Studio
 • Skybound Games
 • Team17
 • thatgamecompany
 • Tribute Games
 • ustwo-spellen

Er kunnen ook andere gasten zijn, dus zoals gewoonlijk raden we aan de directe verslagen van het Summer Game Fest te volgen. Schrijf je data op: de eerste Dag van de Dev wordt gehouden op 22 juni, terwijl de tweede zal plaatsvinden op 20 juli.