Het is vandaag de vierde verjaardag van de release van Dead van Daylight, de survivalhorror van Behavior Interactive, en wat is een betere manier om dit te vieren dan door er een aan te kondigen nieuwe uitbreiding. Dit keer de sfeer van de serie Silent Hill di Konami zij zijn de hoofdrolspelers.

Dit nieuwe avontuur speelt zich af in de Elementair in Midwich School, scenario van het eerste historische hoofdstuk van de serie, en de hoofdpersoon van Silent Hill 3 zullen tot de nieuwe speelbare personages behoren: Cheryl Mason. Het zou Dead by Daylight niet zijn zonder een nieuwe speelbare moordenaar: The Pyramid Head. Deze nieuwe update zal gedurende de maand beschikbaar zijn voor alle spelers Juni.

Kortom, het is niet echt een nieuw hoofdstuk of een herstart van Silent Hill, maar het is nog steeds goed om de serie binnen een videogame te bekijken en niet binnen een Pachinko.