De geruchten over de creatie van een tv-serie gewijd aan Kingdom Hearts ze worden steeds nadrukkelijker en nu hebben ze ook de steun van twee bekende journalisten die heel dicht bij de Disney-omgeving staan.

tweede Jeremy Conrad, oprichter van MCUCosmic, DCEUMythic en StarWarsUnity, daar wordt tegenwoordig over gesproken "è vero'En hij zei het posten een afbeelding van de drie hoofdrolspelers van de sage: Sora, Pippo en Donald Duck.

Hij denkt er ook over na Skyler Shuler van The DisInsider om verdere bevestigingen te geven, met wat meer details over de realisatie van deze series:

Deze productie komt er dus aan Disney + e het wordt een tv-serie en geen film; het zal vooral geen live-actie zijn zoals Disney de laatste tijd gewend is, maar alles wordt gespeeld computer graphics, met de pilot-aflevering gemaakt met deUnreal Engine. Enige informatie ook voor de stemacteurs, die hetzelfde zullen zijn als in het videospel en daarom Jim Cummings, Bill Farmer, Tony Anselmo en anderen, althans in de originele Engelse versie.

De official ontbreekt nog steeds, maar dat lijkt het echt Kingdom Hearts zal niet langer (alleen) op onze schermen verschijnen als een videogame, wat denk je?