Na het succes van de eerste seizoen, Netflix bevestigt dat Zomertijd, de originele Italiaanse serie geproduceerd door Cattleya - deel van ITV Studios -, zal terugkomen voor een seconda stagione.

Bevestigde de belangrijkste cast die in het eerste seizoen de harten van het publiek won: Zomer (Coco Rebecca Edogamhe), Maar (Ludovico Tersigni), Dario (Andrea Lattanzi), Sofia (Amanda Campana), Edo (Giovanni Maini) e Blauw (Alicia Ann Edogamhe). Aan hun zijde, ook in volwassen rollen Isabella (Thony), Summer en Blue's moeder, en Maurizio (Mario Sgueglia), Ale's vader.

Nieuws achter de camera: de regie wordt toevertrouwd Francesco Lagi, voormalig co-regisseur en co-auteur van het eerste seizoen, ea Marta Savina. Alle afleveringen worden ondertekend door Enrico Audenino e Francesco Lagi die wordt vergezeld door Daniela Gambaro, Luca Giordano e Vanessa Picciarelli bij het schrijven van enkele scripts.

Het tweede seizoen van Summertimen brengt het publiek terug naar de zomerse sfeer van de Adriatische kust, mede dankzij de steun van de Emilia-Romagna Film Commission.

Zomertijd