SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) heeft vandaag aangekondigd dat het vanwege de aanhoudende volksgezondheidsproblemen in verband met de COVID-19-pandemie het format van zijn jaarlijkse bijeenkomst van aandeelhouders (de "jaarlijkse vergadering") van een fysieke persoonlijke vergadering tot een virtuele vergadering. De jaarvergadering zal worden bijeengeroepen zoals oorspronkelijk gepland op 2020 juni 11 om 2020 uur Pacific Time en onmiddellijk verdaagd tot een virtuele bijeenkomst via live audio webcast.

Aandeelhouders die aan het einde van de werkdag op 15 april 2020 zijn, kunnen stemmen op de jaarvergadering, hetzij door volmacht voorafgaand aan de vergadering, hetzij door te stemmen op de virtuele jaarvergadering op de hieronder beschreven wijze. Of een aandeelhouder nu van plan is om de virtuele jaarlijkse vergadering bij te wonen, Activision Blizzard dringt er bij zijn aandeelhouders op aan om te stemmen door hun volmacht voorafgaand aan de jaarlijkse vergadering in te dienen volgens een van de methoden die worden beschreven in de volmachtverklaring van 24 april 2020, waarvan kopieën werden eerder gedistribueerd aan aandeelhouders. Nieuwe volmachtkaarten worden niet naar de aandeelhouders gestuurd en de volmachtkaart die bij de volmachtverklaring is gevoegd die eerder aan de aandeelhouders is verzonden, kan in het kader van de jaarlijkse vergadering worden gebruikt om de aandelen van elke aandeelhouder te stemmen. Als Activision Blizzard-aandeelhouders eerder bij volmacht hebben gestemd met behulp van een van de methoden die worden beschreven in de volmachtverklaring en volmachtkaart, wordt hun stem geteld en hoeven ze geen nieuwe volmacht in te dienen of te stemmen op de Jaarvergadering, hoewel Activision Blizzard-aandeelhouders wel kunnen hun stem wijzigen of intrekken door het bijwonen van en stemmen op de virtuele jaarlijkse vergadering of door een van de andere methoden die worden beschreven in de volmachtverklaring.

Het bijwonen van de virtuele jaarvergadering

Zowel geregistreerde aandeelhouders als aandeelhouders die hun aandelen in "straatnaam" houden, moeten zich registreren om de jaarlijkse vergadering bij te wonen via live audio webcast en hun aandelen elektronisch kunnen stemmen op de jaarlijkse vergadering door de onderstaande instructies te volgen. Aandeelhouders die de virtuele jaarvergadering bijwonen, kunnen ook vragen stellen door de instructies te volgen die voor en tijdens de virtuele jaarvergadering moeten worden verstrekt.

Als u op de registratiedatum een ​​geregistreerde aandeelhouder was en u de virtuele jaarvergadering wilt bijwonen, moet u:

  • Registreer eerst bij http://www.viewproxy.com/ATVI/2020/VM om 11:59 uur Eastern Time, op 10 juni 2020. U moet uw naam, telefoonnummer, controlenummer (vermeld op uw proxykaart) en e-mailadres invoeren als onderdeel van de registratie, waarna u een e-mail ter bevestiging van uw registratie, evenals het wachtwoord voor het bijwonen van de jaarvergadering (ATVI2020).
  • Op de dag van de jaarvergadering kunt u, als u zich correct hebt geregistreerd, de jaarvergadering virtueel betreden door in te loggen met het wachtwoord dat u via e-mail in uw registratiebevestiging hebt ontvangen http://www.viewproxy.com/ATVI/2020/VM (u heeft het controlenummer nodig dat op uw proxykaart staat).

Als u uw aandelen elektronisch wilt stemmen tijdens de jaarlijkse vergadering, kunt u dit doen door op de link te klikken die tijdens de jaarlijkse vergadering is verstrekt terwijl de peilingen open zijn (u heeft het controlenummer nodig dat op uw volmachtkaart staat).

Als uw aandelen op de registratiedatum in "straatnaam" worden gehouden en u wilt de virtuele jaarvergadering bijwonen, moet u:

  • Vraag een wettelijke volmacht aan bij uw makelaar, bank of andere kandidaat. Let op: als u geen kopie van de wettelijke volmacht verstrekt, kunt u nog steeds de jaarlijkse vergadering bijwonen, maar zult u niet in staat zijn om uw aandelen elektronisch te stemmen tijdens de jaarlijkse vergadering.
  • Meld je aan bij http://www.viewproxy.com/ATVI/2020/VM om 11:59 uur Eastern Time op 10 juni 2020. U moet uw naam, telefoonnummer en e-mailadres invoeren en een kopie van de wettelijke volmacht overleggen (die kan worden geüpload naar de registratiewebsite of verzonden via VirtualMeeting@viewproxy.com) als onderdeel van de registratie, waarna u een e-mail ontvangt die uw registratie bevestigt, uw virtuele controlenummer en het wachtwoord om de jaarlijkse vergadering bij te wonen (ATVI2020).
  • Op de dag van de jaarvergadering kunt u, als u zich correct hebt geregistreerd, de jaarvergadering virtueel betreden door in te loggen met het wachtwoord dat u via e-mail in uw registratiebevestiging hebt ontvangen http://www.viewproxy.com/ATVI/2020/VM (u heeft het virtuele controlenummer nodig dat aan u is toegewezen in uw registratiebevestigingsmail).

Als u uw aandelen elektronisch wilt stemmen tijdens de jaarlijkse vergadering, kunt u dit doen door op de link te klikken die tijdens de jaarlijkse vergadering is verstrekt terwijl de peilingen open zijn (u hebt het virtuele controlenummer nodig dat aan u is toegewezen in uw registratiebevestiging) e-mail).

Technische problemen

We hebben technici klaar om u te helpen met technische problemen die u mogelijk heeft bij de live audio webcast van de jaarlijkse vergadering. Zorg ervoor dat u uiterlijk om 8 uur Pacific Time op 30 juni 11, de dag van de jaarvergadering, incheckt, zodat we eventuele technische problemen kunnen oplossen voordat de live audio webcast van de jaarvergadering begint. Stuur een e-mail als u tijdens het inchecken of de vergadertijd problemen ondervindt bij het openen van de live audio webcast van de jaarlijkse vergadering VirtualMeeting@viewproxy.com of bel 866-612-8937.

Meer informatie

De informatie in dit persbericht wordt ook beschreven in definitief aanvullend volmachtsmateriaal dat Activision Blizzard op 28 mei 2020 bij de Securities and Exchange Commission heeft ingediend. De volmachtverklaring voor de jaarvergadering en ons jaarverslag 2019 voor aandeelhouders zijn elk beschikbaar op https://materials.proxyvote.com/00507V.

Over Activision Blizzard

Activision Blizzard, Inc. verbindt en boeit de wereld via episch entertainment. Activision Blizzard, lid van de Fortune 500 en S&P 500, is een toonaangevend interactief entertainmentbedrijf. We verrukken honderden miljoenen maandelijkse actieve gebruikers over de hele wereld via franchises, waaronder Activision's Call of Duty®, Spyro® en Crash Bandicoot ™, Blizzard Entertainment's World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, Diablo®, StarCraft® en Heroes van de Storm®, en King's Candy Crush ™, Bubble Witch ™ en Farm Heroes ™. Activision Blizzard, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, heeft vestigingen over de hele wereld. Meer informatie over Activision Blizzard en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activisionblizzard.com.

Contacten

Investeerders en analisten:
ir@activisionblizzard.com
or
Druk op:
pr@activisionblizzard.com

Bron BEDRIJFSDRAAD