Atlus en Nintendo kondigen de opening aan van de Catherine's pre-order: Full Body op 'Nintendo Switch eShop. Het nieuws komt nadat ik gerucht van een demo-versie binnenkort voor de kleine Japanse console.

Pre-orders zijn nu open voor Catherine: Full Body in de Nintendo eShop! De release op de Nintendo Switch bevat alle bestaande aanvullende inhoud van de originele versie van Catherine: Full Body plus drie nieuwe spraakopties die verwijzen naar de Persona-serie. Catherine: Full Body wordt op 7 juli uitgebracht op Nintendo Switch!

Catherine: Full Body is een verslavende actie-avonturenpuzzel met een volwassen verhaal over complexe relaties en moeilijke keuzes. Ons verhaal gaat over de fobische Vincent, die op een kruispunt staat in zijn liefdesrelatie: zet de volgende stap of laat alles achter. Vincent geeft toe aan de verleiding van een nieuw liefdesverhaal en zit gevangen in een terugkerende nachtmerrie van een vervallen bloktoren waar hij moet klimmen om te overleven en een andere dag te zien ...