Atlus en Nintendo kondigen de opening aan van de Catherine's pre-order: Full Body op 'Nintendo Switch eShop. Het nieuws komt nadat ik gerucht van een demo-versie binnenkort voor de kleine Japanse console.

Pre-orders zijn open voor Catherine: Full Body in de Nintendo eShop! De Nintendo Switch-release bevat alle bestaande add-on-content van de originele versie van Catherine: Full Body plus drie nieuwe opties voor inzendingen die verwijzen naar de Persona-serie. Catherine: Full Body wordt op 7 juli uitgebracht op Nintendo Switch!

Catherine: Full Body is een aangrijpende actie-avonturenpuzzel die een volwassen verhaal vertelt over complexe relaties en moeilijke keuzes. Ons verhaal draait om de fobische Vincent, die op een kruispunt staat in zijn romantische relatie: zet de volgende stap of laat alles achter zich. Vincent geeft toe aan de verleiding van een nieuwe romance en komt terecht in een terugkerende nachtmerrie van een afbrokkelende toren van blokken waar hij moet klimmen om te overleven en een andere dag te zien ...