De jongens van de onafhankelijke studio Doubehit Games kondigden ze in deze uren aan Eeuwige hoop, een platformpuzzelspel dat inspiratie put voor het ontwerp van de meesterwerken ondertekend door Studio Ghibli. De grafische stijl doet ook denken aan games als Limbo en Inside, terwijl de mechanica van "spelen tussen twee werelden" lijkt op wat te zien was in Flipping Death.

Geïnspireerd door de artistieke stijlen van Studio Ghibli en met prachtige omgevingen en een intens emotionele verhaallijn, volgt Eternal Hope het verhaal van Ti'bi, een jongen die tussen twee dimensies moet reizen op zoek naar de ziel van zijn verloren liefde. Spelers beginnen aan een reis vol eeuwige liefde en onwankelbare hoop, waarbij spelers intuïtie en snel denken zullen gebruiken om slimme manieren te vinden om de vele obstakels en puzzels op hun pad te overwinnen.

De titel is vanaf de volgende beschikbaar op pc, via Steam 6 augustus 2020, terwijl de Xbox One-versie later dit jaar wordt uitgebracht.