Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition heeft eindelijk een Europese releasedatum dankzij een nieuwe trailer uitgebracht door Square Enix.

Na het uitstel van de afgelopen maanden heeft de geremasterde titel die oorspronkelijk in 2003 op de Nintendo GameCube werd uitgebracht, een nieuwe releasedatum: de 27 augustus 2020.

Zoals je kunt zien, biedt de titel verbeterde graphics en de mogelijkheid om onder andere online te spelen cross-play met gebruikers van andere consoles. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition zal in feite beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, PlayStation 4, iOS-systemen en Android-systemen, en zal een zeer groot publiek omarmen. De titel zal inderdaad genieten van een modus online multiplayer voor maximaal 4 spelers waarmee u nieuwe metgezellen kunt werven.

Wat vind je van deze heruitgave van een van de minder bekende Final Fantasy? Speel je het opnieuw of probeer je het voor het eerst?