Zoals elke fan van Fortnite zou moeten weten, wachten op een nieuw seizoen brengt zoveel met zich mee hype. Onder speculaties, lekken en officiële aankondigingen zijn de Battle Royale-spelers van epic Games zijn klaar om weer in de strijd te duiken met de nieuwe missies van de Battle Pass of met nieuwe Cosmetici. Het lijkt er echter op dat het wachten voorlopig met nog eens twee weken wordt verlengd.

Via het officiële account en een bericht op de website blog van de game heeft Epic Games de officiële startdatum van de Seizoen 3 Fortnite Hoofdstuk 2: op 11 juni 2020, naar toe gaan uitbreiden verder de duur van het huidige seizoen van anderen twee weken.

Daarnaast is er een nieuw evenement aangekondigd dat van start gaat 6 juniHet apparaat het zal een in-game evenement zijn dat niet alleen andere esthetische inhoud met een ander thema zal toevoegen spionaggio, maar het zal ook een nieuw verhaal vertellen met betrekking tot fictie (ja, blijkbaar heeft Fortnite een verhaal) van de titel.