Het wordt uitgebracht op 1 juli 2020 Trackmania, de herstart van de beroemde arcade race-franchise ontwikkeld door Nadeo en gepubliceerd door Ubisoft. Fans van de serie kunnen dat al pre-order uw toegang via deEpic Games Store of de launcher Uplay. We hebben het over toegang omdat het softwarehuis blijkbaar van plan is een businessmodel te hanteren freemium om de titel te ondersteunen.

Spelers kunnen 3 toegangsmodi kiezen: StarterStandaardclub. Met Standard kunt u genieten van de belangrijkste modi van de titel gratuitamente, met toegang tot modi voor één speler en meerdere spelers business casual outfit (via een reeks seizoensgebonden evenementen). De Standard Edition voegt toegang toe aan kaarten gemaakt van de gemeenschap en op dagelijkse uitdagingen aangeboden door ontwikkelaars, naast de beruchte level-editor, alles voor de prijs van 10 euro per jaar. Ten slotte voegt de Club-editie de mogelijkheid toe om er zelf een te maken privéclub en om uw voertuig mee aan te passen aangepaste skins.

De laatste versie kan worden gekocht voor de prijs van 30 euro per jaar of 60 euro als je de bundel voor 3 jaar wilt kopen.