Als je het je herinnert, in de afgelopen maand Klep spelers aangeboden Halfwaardetijd: Alyx verdere tools voor mod ontwikkeling worden gedeeld in de sectie Werkplaats door Steam. Onder de vele, ook de mod waarmee het spel kan worden gestart zonder een VR-headset te gebruiken heeft een aantal verbeteringen gekregen.

In deze korte clip geüpload door de ontwikkelaar Goutriaalkunnen we zien hoe de armen van Alyx waren vervangen van de enkele arm van Gordon Freeman omgezet van Half-Life: 2 en vervolgens opnieuw gestructureerd. Op deze manier laat de laatste spin-off van de shooter-serie van Valve zichzelf spelen als elk ander hoofdstuk van de serie, waardoor de sfeer van nieuwigheid verloren gaat - en misschien zelfs de Senso - van het spel.

Maak verbinding met deze pagina om de mod te downloaden en te installeren Google Driveen volg de instructies zorgvuldig.