Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is een artistiek uitstekende titel, maar hoe gaat het op technisch vlak met je? Hier is de video-analyse van Digital Foundry.

Zoals al vermeld in de onze recensie, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition weet enerzijds indruk te maken voor de pracht van zijn artistieke sector, maar aan de andere kant overtuigt het niet helemaal resolutie en algemene schoonmaak. Problemen worden ook benadrukt in de video-analyse die we u hieronder laten.

Zoals gemeld door de jongens van Digital Foundry, bereikt de dynamische resolutie van de titel i 540p in draagbare modus en 720p in gedockte modus. Bovendien is de horizonlijn in draagbare modus ondieper en biedt het lichtspel een lagere opbrengst dan de gedockte tegenhanger. Het nieuwe werk van Monolith Soft handhaaft altijd een stabiele 30 fps en de game-ervaring is zeer aangenaam ondanks deze kleine technische tekortkomingen.

We herinneren je eraan dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition gisteren beschikbaar is voor Nintendo Switch.