Plicht: Warzone, de battle royal van de beroemde Activision-shooter, heeft een nieuwe modus, Duos. Daarin zal het mogelijk zijn speel in paren; in het scenario van Verdansk spelers kunnen tegen andere paren vechten en missies voltooien met als doel het laatste paar op het slagveld te blijven.

Het zal mogelijk zijn ofwel samenwerken met een vreemde of organiseren om met een vriend te spelen. In de aankondiging van de nieuwe modus Activision hij definieerde Duos als "De definitieve test voor teamwork en vriendschap".

 

Net als in de andere teammodi, is het mogelijk om je partner te helpen als hij onder vijandelijk vuur valt. Als het echter niet mogelijk is, wordt de speler naar de goelag gestuurd, waar hij één-op-één-gevechten moet winnen om terug te keren naar het spel. Als de speler in deze wedstrijd wordt verslagen, kan hij nog steeds worden hersteld van het Koopstation. Krijg altijd de kans om het spel alleen voort te zetten, vechten tegen andere koppels.