De nieuwe oplossing stimuleert het optimalisatiesucces voor ontwikkelaars van gaming-apps

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -AppsFlyer, de wereldwijde leider in toeschrijving, kondigde vandaag een first-to-market partnership aan met Facebook Audience Network IAA ROAS (Return on Advertising Spend) -meetoplossing op campagneniveau bieden aan ontwikkelaars van gaming-apps.

Door de inkomsten die worden gegenereerd door een cohort van gebruikers van Facebook Audience Network te koppelen aan de bron van gebruikersacquisitie, kunnen app-ontwikkelaars hun strategie voor gebruikersacquisitie nauwkeuriger optimaliseren en de nauwkeurigheid van ROAS en LTV verbeteren. Dit biedt ontwikkelaars van gaming-apps betere tools om kwaliteitsgebruikers te werven, de ideale ervaring voor die gebruikers te begrijpen en langdurige betrokkenheid en inkomsten te garanderen.

Met de constante groei in de gamingmarkt, wordt meer transparantie in de in-app-inkomsten essentieel voor het succes van gamingoptimalisatie. AppsFlyer kan de verbinding maken tussen het netwerk voor het genereren van inkomsten, het kanaal voor gebruikersacquisitie en de mobiele toeschrijvingsgegevens. Dit stelt AppsFlyer in staat om de gegenereerde inkomsten terug te koppelen aan het gebruikersacquisitienetwerk, waardoor een meer holistisch, nauwkeurig en volledig beeld wordt verkregen van de ROI van een klant.

Voorheen konden inkomsten uit inkomsten uit een campagne voor gebruikersacquisitie alleen worden berekend op basis van gemiddelden, waardoor gokmarketeers beslissingen moesten nemen met onvolledige gegevens. De API van Facebook maakt een nauwkeurigere meting mogelijk van de advertentie-inkomsten die door een specifieke cohort gebruikers worden gegenereerd, wat een nauwkeurigere berekening oplevert.

"Onze nieuwe meetoplossing op campagneniveau voldoet aan een kritieke kloof in de markt door marketeers op ons platform echt te helpen begrijpen of hun rendement op advertentie-uitgaven zowel accuraat als winstgevend is, "aldus Mat Harris, directeur Product Management bij Facebook Audience Network. "Met metingen als voorloper van optimalisatie, hebben we samen met AppsFlyer het initiatief genomen om een ​​product te creëren dat gamemarketeers en -uitgevers helpt de effectiviteit te begrijpen van advertentiecampagnes die ze op het Audience Network-platform uitvoeren. We doen er alles aan om game-ontwikkelaars te helpen bij het opbouwen van duurzame bedrijven en dit is een nieuwe kans om hen accuraat en gedetailleerd inzicht te geven en de juiste tool om hun bedrijf te laten groeien en verbeteren. "

"We zijn verheugd om deze samenwerking met Facebook Audience Network uit te rollen om onze wederzijdse klanten meerwaarde te bieden ", aldus Elad Mashiach, Chief Partner Officer, AppsFlyer. "Deze samenwerking biedt marketeers, en met name gamingmarketeers, een belangrijke basis om nauwkeurige optimalisatie uit te voeren. Deze marketeers kunnen nu hun vertrouwde attributiegegevens gebruiken om gebruikers van de hoogste kwaliteit te verwerven en meer inkomsten op lange termijn te genereren met elke uitgegeven dollar. "

Over AppsFlyer

AppsFlyer, de wereldwijde leider op het gebied van attributie, stelt marketeers in staat hun bedrijf te laten groeien en te innoveren met een reeks uitgebreide meet- en analyseoplossingen. AppsFlyer is gebouwd rond privacy door ontwerp en hanteert een klantgerichte aanpak om 12,000+ merken en 6,000+ technologiepartners te helpen elke dag betere zakelijke beslissingen te nemen. Bezoek voor meer informatie www.appsflyer.com.

Contacten

Kenia Hayes
kenya.hayes@appsflyer.com
+703 (589) 7595

Bron BEDRIJFSDRAAD