SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Glu Mobile Inc. (NASDAQ: GLUU), een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, heeft vandaag aangekondigd dat het van plan is $ 100 miljoen van zijn gewone aandelen aan te bieden in een onderschreven openbare aanbieding. Daarnaast verwacht Glu de underwriters een optie van 30 dagen te geven om tot $ 15 miljoen extra van hun gewone aandelen te kopen. Alle aandelen worden aangeboden door Glu. Het aanbod is onderhevig aan markt- en andere voorwaarden en er kan geen zekerheid worden gegeven of of wanneer het aanbod kan worden voltooid, of over de werkelijke omvang of voorwaarden van het aanbod.

Glu is van plan de netto-opbrengst van het aanbod te gebruiken voor werkkapitaal en andere algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder mogelijke acquisities en strategische transacties. Glu heeft echter geen specifiek gebruik aangewezen en heeft geen lopende overeenkomsten met betrekking tot materiële verwerving of strategische transacties.

Goldman Sachs & Co. LLC, Morgan Stanley en UBS Investment Bank treden op als gezamenlijke book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Cowen, Wedbush Securities en Roth Capital Partners treden op als co-managers.

De openbare aanbieding zal worden gedaan op basis van een schapregistratieverklaring, inclusief een prospectus, op formulier S-3 dat door Glu is ingediend bij de Securities and Exchange Commission ("SEC") en dat automatisch van kracht werd op het moment van indiening op 2 juni 2020. Een voorlopig prospectussupplement en bijbehorend prospectus met betrekking tot en beschrijving van de voorwaarden van het aanbod zullen worden ingediend bij de SEC en zullen elektronisch beschikbaar zijn op de SEC-website op www.sec.gov. Voordat u belegt, moet u het voorlopige prospectussupplement en het bijbehorende prospectus lezen, samen met andere documenten die Glu bij de SEC heeft ingediend voor meer volledige informatie over Glu en het aanbod. Indien beschikbaar kunnen kopieën van het voorlopige prospectussupplement en het bijbehorende basisprospectus worden verkregen bij Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefoon: 1-866-471-2526, fax : 212-902-9316 of per e-mail Prospectus-ny@ny.email.gs.com, Morgan Stanley & Co., LLC Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, telefoon: 1-866-718-1649 (gratis) of per e-mail Prospectus@MorganStanley.comof UBS Securities LLC, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, Attn: Prospectus Department, telefonisch op 1-888-827-7275 of per e-mail ol-prospectus-request@ubs.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een verzoek tot een aanbod om effecten van Glu te kopen, noch zal er een verkoop van deze effecten plaatsvinden in een staat of rechtsgebied waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Glu Mobile

Glu Mobile (NASDAQ: GLUU) is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games. Glu, opgericht in 2001, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en heeft daarnaast vestigingen in Foster City, Toronto en Hyderabad. Met een geschiedenis van meer dan een decennium is de cultuur van Glu geworteld in het nemen van slimme risico's en het stimuleren van creativiteit om onze spelers interactieve ervaringen van wereldklasse te bieden. Het gevarieerde portfolio van Glu bevat de best scorende en bekroonde originele en gelicentieerde IP-titels, waaronder: Covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, Diner DASH Adventures, Disney Sorcerer's Arena, Kim Kardashian: Hollywood en MLB Tik op Sports Baseball wereldwijd beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de App Store en Google Play.

Covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, Diner DASH, Tap Sports, Glu en Glu Mobile zijn handelsmerken van Glu Mobile Inc.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat "toekomstgerichte" verklaringen in de zin van de Safe Harbor-bepalingen van de US Private Securities Litigation Reform Act van 1995, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verklaringen die Glu aflegt over zijn voornemen om een ​​bod uit te brengen en de verkoop van Glu's gewone aandelen, de toekenning van de optie om extra aandelen te kopen, de mogelijkheid om het aanbod te voltooien, de omvang en voltooiing van en het verwachte gebruik van de netto-opbrengst van het voorgestelde aanbod. Uitspraken die woorden bevatten zoals 'anticiperen', 'van plan zijn', 'plannen', 'doel', 'zoeken', 'geloven', 'projecteren', 'schatten', 'doorgaan', 'verwachten', 'waarschijnlijk', '' may "," should "," will "of" lopende "en alle verklaringen behalve historische feiten kunnen worden beschouwd als toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de feitelijke activiteiten of resultaten van Glu wezenlijk verschillen van die uitgedrukt of geïmpliceerd in dergelijke toekomstgerichte verklaringen, inclusief risico's en onzekerheden in verband met marktomstandigheden en de voldoening van gebruikelijke sluitingsvoorwaarden in verband bij het voorgestelde aanbod; en de factoren die worden beschreven onder het kopje "Risicofactoren" in documenten die Glu van tijd tot tijd bij de Securities and Exchange Commission indient, waaronder in Glu's meest recente kwartaalverslag op formulier 10-Q voor de kwartaalperiode die eindigde op 31 maart 2020. Deze ogende verklaringen spreken alleen vanaf de datum van dit persbericht, en Glu verplicht zich niet om toekomstgerichte verklaringen te herzien of bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van dit persbericht weer te geven of om nieuwe informatie of het optreden van onverwachte gebeurtenissen weer te geven evenementen, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Investor Relations:
Bob Jones / Taylor Krafchik
ellipsis
IR@glu.com
646-776-0886

Bron BEDRIJFSDRAAD