Pad van de ballingschapZoals beloofd, heeft Grinding Gear Games de komst aangekondigd van een nieuwe uitbreiding voor de beroemde ARPG, Pad van de ballingschap.

Oogst, dit is de officiële titel, kunnen spelers zaden verzamelen en deze vervolgens op een speciale kaart planten, Sacred Grove. Door deze, eenmaal gegroeid, kun je specifieke vijanden bevechten en verslaan om de zogenaamde te verzamelen Lifeforce waarmee krachtige apparatuur kan worden gemaakt.

Naast een nieuwe competitie bevat de update nieuwe knutselopties, acht nieuwe vaardigheden, twee nieuwe ondersteunende edelstenen en een gedeeltelijke vernieuwing van de Passieve vaardigheidsboom, met bijzondere aandacht voor wapens met twee handen (herontwerp voorzien voor bepaalde vaardigheden). Veranderingen komen binnenkort voor Brand en Warcry door bestaande te vernieuwen en nieuwe toe te voegen.

Path of Exile: Harvest zal op 19 juni op de pc verschijnen, terwijl we op de console op 24 zullen moeten wachten. Er moet nog worden gemeld dat deze datum kan worden uitgesteld vanwege een vertraging van het werk als gevolg van de pandemie, zoals aangegeven door Grinding Gear Games zelf in een eerdere communicatie.