Red Dead Redemption 2 heeft lovende kritieken gekregen, ook dankzij het verhaal. Toch vraagt ​​iemand om meer.

Zo ontstond de petitie om Rockstar Games te vragen een verhalende DLC te maken om het verhaal van de succesvolle westerntitel uit te breiden. Ivan Ojeda, de oprichter van de petitie die hij al heeft verzameld meer dan 200 handtekeningen, toegevoegd als een beschrijving van de handtekeningverzameling 'Laten we onze stem laten horen. We willen DLC's voor één speler voor Red Dead Redemption 2. Ze hoeven niet gratis te zijn. ” 

De opmerkingen van de gebruikers, hoewel niet al te zeker, zijn nog steeds bemoedigend en positief. Zullen Rockstar Games worden overgehaald om anderhalf jaar na de lancering van de titel extra content te maken? Wie weet, misschien met de komst van de volgende generatie ...