TORONTO– (BUSINESS WIRE) –Op verzoek van de Investment Industry Regulator of Canada (“IIROC”), Score Media en Gaming Inc. (TSX Venture: SCR) (het "Bedrijf"), bevestigt dat het niet op de hoogte is van enige materiële verandering in de activiteiten van het Bedrijf die de recente toename van de marktactiviteit zou verklaren.

Noch de TSX Venture Exchange, noch zijn Regulation Services Provider (zoals gedefinieerd in het TSX Venture Exchange-beleid) aanvaardden de verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.

Over Score Media and Gaming Inc.

Score Media en Gaming Inc. stelt miljoenen sportfans in staat via zijn digitale media en sportweddenschappen. De media-app 'TheScore'is een van de meest populaire in Noord-Amerika en levert fans zeer gepersonaliseerde live scores, nieuws, statistieken en gokinformatie van hun favoriete teams, competities en spelers. De app voor sportweddenschappen van het bedrijf 'theScore Betlevert een meeslepende en holistische mobiele sportweddenschapservaring. TheScore Bet is oorspronkelijk gebouwd voor iOS- en Android-apparaten en is diep geïntegreerd met de gemiddelde app vanScore en is momenteel beschikbaar om inzetten te plaatsen in New Jersey. TheScore wordt openbaar verhandeld op de TSX Venture Exchange (SCR) en biedt ook innovatieve digitale inhoud via zijn web-, sociale en exportplatforms.

Contacten

James Bigg
Senior Manager, Communicatie
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 416-479-8812 ext. 2366
E-mail: james.bigg@thescore.com

Alvin Lobo
Financieel Directeur
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 416-479-8812
E-mail: alvin.lobo@thescore.com

Bron BEDRIJFSDRAAD