Op 4 juni, op de pagina's van Famitsu, SEGA zal een grote aankondiging doen zelfs vergeleken "om PlayStation 5 te onthullen'. De afgelopen dagen verspreidde het gerucht, eigenlijk sensationeel, dat Xbox Series X onder een andere naam en door het Japanse bedrijf in Japan zou worden gedistribueerd, maar het werd later ontkend.

Ontkende ook de allereerste stemmen, zonder fundering maar alleen verlangens, van een nieuwe Dreamcast, maar nu een nieuwe tweet opent de deuren naar iets nieuws met betrekking tot VR.

We weten niet of dit waar is of waar we precies naar verwijzen: natuurlijk zou het aankondigen van een VR-game niets zo sensationeels hebben, dus het kan een VR-headset zijn met functies die nog niet te zien zijn in de headsets op de markt.

Deze grote aankondiging is slechts twee dagen verwijderd, wat zal het zijn?