The Last of Us - Part II, dat binnen enkele weken op PlayStation 4 verschijnt, wordt vertoond in een nieuwe tv-commercial. De hoofdpersoon is een niet-gepubliceerde Ellie.

De korte trailer voor Amerikaanse tv, onmiddellijk online geüpload door fans, wordt gekenmerkt door een alternatieve montage tussen Ellie die zingt en speelt "True Faith" van Lotte Kestner en een actiescène die haar altijd als de hoofdpersoon ziet. We laten het hieronder aan jou over.

Per commercial wordt bevestigd dat we deze keer ook niet alleen te maken zullen hebben met de geïnfecteerden, maar ook met andere mensen die in verschillende kanten zijn verdeeld. Ellie zelfs nu negentien, zal zijn weg moeten vinden naar een wereld waar nu alleen het geweld en de hoop lijkt te zijn verdwenen.

The Last of Us - Part II is beschikbaar vanaf 19 juni exclusief voor PlayStation 4.