Dat heeft Koei Tecmo onlangs aangekondigd Dynasty Warriors 9 wordt onderdeel van de titels PlayStation Hits.

"We zijn verheugd dat we zo'n belangrijke mijlpaal in de levenscyclus van DYNASTY WARRIORS 9 hebben bereikt", zegt producer Akihiro Suzuki. "Opgenomen worden in de PlayStation Hits-line-up is een grote eer voor ons allemaal in het ontwikkelteam en met deze versie hopen we nog meer fans te bereiken dankzij de 'one against duizenden'-actie die de serie tot een succes maakte wereldwijd fenomeen ".

Pak vanaf vandaag een exemplaar van # DynastyWarriors9 als onderdeel van de #PlayStationHits-collectie op fysiek en digitaal!…

Publiée par KOEI TECMO GAMES op Dinsdag 2 juni 2020

De Japanse titel zal daarom beschikbaar zijn tegen een prijs die beslist toegankelijk is voor alle geïnteresseerde spelers, euro 19,99. Het initiatief is ook van toepassing op zowel fysieke als digitale formaten.