CD Projekt RED heeft officieel de vijfde uitbreiding aangekondigd GWENT, het ruilkaartspel dat zich afspeelt in het universum van The Witcher.

de uitbreiding Meester spiegel brengt meer dan 70 nieuwe kaarten op GWENT , Ispirat de invloedrijke en krachtige Gaunter O'Dimm. Onder deze nieuwe kaarten bevinden zich specifieke factiekaarten en een gloednieuw type legendarische kaart die evolueert, zowel qua uiterlijk als qua kracht, naarmate de wedstrijd vordert. Ook inbegrepen zijn 11 neutrale kaarten, die in elk type kaartspel kunnen worden gebruikt . Daarnaast zullen nieuwe staten en vaardigheden worden geïntroduceerd.

Master Mirror, de nieuwste gratis uitbreiding voor GWENT: The Witcher Card Game, komt eraan op pc, iOS en Android de 30 juni 2020. al verkrijgbaar in de winkel verschillende speciale pakketten.