Rise: Promise of the Guardian Update Begint op 10 juni

LOS ANGELES- (BUSINESS WIRE) -#maplestory–Hot off zijn vijftiende verjaardag festiviteiten, bekende MMORPG, MapleStory, biedt spelers nog een reden tot feest met de komst van een nieuwe klasse, Adele, in de Rise: Promise of the Guardian-contentupdate. Vanaf 10 juni kunnen Maplers deelnemen aan nieuwe evenementen, de nieuwste toevoeging aan het MapleStory-universum ontmoeten, Adele, een High Flora Warrior of Grandis, en een nieuwe regio verkennen.


Adele is een langverwachte klas die op 24 juni naar Global MapleStory komt, na haar populaire introductie op de MapleStory-server in Korea. Met Aether-zwaarden uit pure magie, zullen Maplers Adele bijna niet te stoppen vinden en vijanden raken zonder ze ooit aan te raken.

Vanaf 10 juni is het Tera Burning-evenement terug om spelers te ondersteunen die nieuwe personages verbeteren tijdens de Rise-evenementperiode. Spelers kunnen snel een totaal van drie niveauverhogingen behalen door elke vooruitgang tot niveau 200. Spelers die respectievelijk de niveaus 200, 205 en 210 bereiken met hun Tera Burning-karakter na het voltooien van de 5e baanvoortgang, ontvangen speciale questbeloningen.

Afronding van de Rise: Promise of the Guardian-update, Maplers kunnen deelnemen aan verschillende thema-evenementen om onderweg een verscheidenheid aan geschenken te verdienen:

  • Stijging Salon: De eerste stop op de reis, spelers van niveau 101 en hoger kunnen binnenkomen na het voltooien van de '[Rise] Invitation to the Rise Salon'-zoektocht via de evenementmelder.
  • Stijgingsfontein: De Rise-fontein geeft bezoekers wensen en is een gebied waar spelers hun Rise Coins kunnen komen opzij leggen, waarmee ze verschillende beloningen verdienen.
  • Rise Coin Shop: In de hoofdwinkel in de Rise Salon moeten spelers Gilberto vinden op de Rise Salon-kaart om een ​​verscheidenheid aan items te kopen met Rise Coins.
  • Rise Royal Shop: Voor spelers die op zoek zijn naar speciale items, is de Rise Royal Shop een spelersparadijs. Maplers die Melissa vinden en met ze chatten, kunnen hier een groot aantal items kopen met Rise Coins.
  • Rise Stamp Shop: IJverige spelers die alle dagelijkse Salonstempels verzamelen, kunnen een overvloed aan goederen kopen in de Rise Stamp Shop, waar alles wat handig en handig is te vinden is.
  • Rise Famous Schilderij: Dit schilderij zou het meest gekoesterde schilderij zijn van Daria, de gastheer van de Rise Salon. Spelers die de Salonstempel gebruiken, kunnen een mysterieuze buff van het schilderij krijgen.

Maplers level 8 en hoger, die op 205 juli van start gaan, zullen ook Reverse City, een regio langs de Arcane River, ontdekken en de omgekeerde stad ontdekken.

Voor meer informatie over de MapleStory Rise: Promise of the Guardian-update, bezoek http://maplestory.nexon.net/ en volg @MapleStory op Twitter voor exclusieve wedstrijden en teasers.

Activa:

Social Media: Trekken / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory http://maplestory.nexon.net/

Voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika in mei 2005, MapleStory werd een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, zijwaarts scrollende MMORPG's ter wereld. Met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van alleen de wereldwijde services (er zijn er in totaal zeven MapleStory diensten over de hele wereld), blijft het spel groeien en evolueert het samen met zijn gepassioneerde community sinds het 15 jaren geleden lanceerde. Er waren tot nu toe meer dan 10 miljoen karakters gemaakt, wat zou maken MapleStory het 4th hoogst bevolkte land ter wereld.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Opgericht in 2005, levert Nexon America Inc. uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij ze de sterke punten van NEXON Co., Ltd. ("Nexon") benut en toepast op een uniek westers publiek. Nexon America heeft iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi voor meer dan een decennium, die records hebben gebroken en spelers boeien. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, gebruikmakend van de speler-eerste benadering, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Contacten

Contactinformatie voor media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Bron BEDRIJFSDRAAD