YUAN's SDVoE ™ -gebaseerde videocamera levert video van hoge kwaliteit naar meerdere bestemmingen

CAMARILLO, Californië - (BUSINESS WIRE) –Semtech Corporation (Nasdaq: SMTC), een toonaangevende leverancier van hoogwaardige analoge en gemengde signaalhalfgeleiders en geavanceerde algoritmen, kondigde aan dat YUAN High-Tech Development Co, Ltd (YUAN), een toonaangevende leverancier van hoogwaardige AV-producten voor de digitale thuis-, omroep- en bewakingsmarkt, is geïntegreerd Semtech's BlueRiver®-technologie in zijn nieuwe lijn van met Software Defined Video over Ethernet (SDVoE ™) compatibele videocamera's. De producten, gebouwd op de nieuwe BlueRiver AVP-serie ASIC, bieden het vastleggen en verzenden van hoogwaardige 4K60 4: 4: 4 SDVoE-compatibele video met vrijwel geen latentie naar meerdere bestemmingen via standaard Ethernet-netwerken.


"De BlueRiver AVP-serie van Semtech met een kleine vormfactor en een laag stroomverbruik maakt een nieuwe categorie eindproducten mogelijk", zegt Wendy Lin, directeur US Sales bij YUAN. "Door de nieuwe ASIC te integreren, kon YUAN de nieuwe SDVoE-gebaseerde videocamera-oplossingen creëren die een aantrekkelijk compact formaat hebben en de voordelen van BlueRiver benutten voor ultralage latentie en 4K-signaaloverdracht."

De camera van YUAN maakt gebruik van SDVoE-gebaseerde AV-netwerken om video van hoge kwaliteit over te dragen via standaard Ethernet-switches en bekabeling. Dit maakt vereenvoudigde productconfiguratie en gelijktijdige verzending van videosignalen naar meerdere bestemmingen mogelijk. Eindgebruikers zijn niet langer beperkt tot traditionele punt-tot-punt-overdracht. De op BlueRiver gebaseerde camera is een uitbreiding op het uitgebreide SDVoE-productportfolio voor toepassingen, zoals eSports, die video van hoge kwaliteit en transmissie zonder latentie vereisen.

"De geavanceerde videocamera van YUAN is een verder bewijs van de sterke en voortdurende groei van het SDVoE-ecosysteem", zegt Don Shaver, vice-president van videoproducten bij Semtech's Signal Integrity Products Group. "De lijst met voor BlueRiver geschikte eindproducten is ver voorbij de traditionele categorieën uitgebreid met onder meer 4K-camera's, grafische kaarten voor pc's, Ethernet-schakelmodules en muurplaten. Deze producten komen tegemoet aan de marktbehoeften en bieden de voordelen van interoperabiliteit met gedeelde standaarden, een laag stroomverbruik en een gewenste implementatieflexibiliteit door de huidige toonaangevende integrators. "

Voor meer informatie over Semtech's BlueRiver, bezoek de website.

Over Bluetech BlueRiver®

Semtech's BlueRiver®-technologie, brengt de verstorende kracht van Ethernet naar AV-signaalverdeling, waardoor de dynamiek van de Pro AV-industrie voor altijd verandert door installateurs en OEM's in staat te stellen om eigen AV-matrixswitches te vervangen door standaard Ethernet-netwerken die een dramatisch betere prijs / prestatie, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het BlueRiver-platform levert een enkel programmeerbaar systeem op chip (SoC), dat kan worden gebruikt om traditionele AV / KVM-extenders, matrixswitchers, videowallcontrollers en windowing-processors te vervangen door een eenvoudig netwerk van zenders, ontvangers en gebruiksklaar Ethernet-schakelaars. BlueRiver-chipsets vormen de basis van SDVoE-technologie en bieden ongecomprimeerde 4K-streaming zonder vertraging, via standaard Ethernet met unieke ondersteuning voor HDMI 2.0a en HDR. Ze integreren ook high-fidelity videoscaling, windowing en audio downmixing. Voor meer informatie bezoek https://www.semtech.com/technology/blueriver.

YUAN High-Tech Development Co, Ltd

YUAN, opgericht in 1990 en met het hoofdkantoor in Taipei, is een leidende kracht en baanbrekende ontwikkelaar in videorelevante markten, waaronder uitzendingen, conferentiesystemen, digitaal thuisentertainment, live streaming en medische en bewakingsmarkten, enz. YUAN levert al meer dan 29 jaar een uitgebreid assortiment video- / audioproducten van hoge kwaliteit met SDK- en aanpassingsservices voor softwareontwikkelaars en ODM-klanten. YUAN is ook een ontwerpbureau met de mogelijkheid om hardware, mechanica, firmware, FPGA, driver en SDK te ontwerpen om klanten de beste technische ondersteuning te bieden. YUAN biedt PCIe / miniPCIe / M.2 / USB-video-opnamekaarten, videoconverters en streaming-encoderseries, met een resolutie ondersteund tot 4K60P. Voor meer informatie bezoek www.yuan.com.tw

Over Semtech

Semtech Corporation is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige analoge en gemengde signaal halfgeleiders en geavanceerde algoritmen voor high-end consumenten-, enterprise computing-, communicatie- en industriële apparatuur. Producten zijn ontworpen om zowel de technische gemeenschap als de wereldwijde gemeenschap ten goede te komen. Het bedrijf streeft ernaar de impact van zijn producten te verminderen. Interne groene programma's om afval te verminderen door materiaal- en productiecontrole, gebruik van groene technologie en ontwerpen voor hulpbronnenreductie. Sinds 1967 openbaar verhandeld, staat Semtech genoteerd op de Nasdaq Global Select Market onder het symbool SMTC. Voor meer informatie, bezoek www.semtech.com.

Vooruitziende en voorzichtige verklaringen

Alle verklaringen hierin die geen verklaringen van historische feiten zijn, inclusief verklaringen die de woorden "ontworpen om" of andere soortgelijke woorden, uitdrukkingen gebruiken die Semtech Corporation of haar managementplannen beschrijven, zijn "toekomstgerichte verklaringen" en worden gemaakt overeenkomstig de Safe Harbor-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, zoals gewijzigd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen houden bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren in die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten van het bedrijf wezenlijk verschillen van de werkelijke resultaten en / of van eventuele toekomstige resultaten of uitkomsten uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. . Deze factoren worden verder behandeld in de jaarverslagen van Semtech Corporation en in andere documenten of rapporten die zijn ingediend bij de Securities and Exchange Commission (www.sec.gov) inclusief, zonder beperking, informatie onder de kopjes 'Managementbespreking en analyse van financiële toestand en bedrijfsresultaten' en 'Risicofactoren'. Semtech Corporation nam geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden weer te geven die kunnen ontstaan ​​na de datum van deze release, behalve zoals vereist door de wet.

Semtech, het Semtech-logo en BlueRiver zijn geregistreerde handelsmerken of dienstmerken van Semtech Corporation of zijn dochterondernemingen. SDVoE is een handelsmerk of dienstmerk van de SDVoE Alliance.

SMTC-P

Contacten

Ronda Grech
Semtech Corporation
+805 (250) 1263
rgrech@semtech.com

Bron BEDRIJFSDRAAD