De bekroonde uitgever Wired Productions heeft er een aangekondigd samenwerking met Koch Media om haar markt uit te breiden, zal Koch Media ervoor zorgen distributie van de fysieke edities van zijn producten in Europa en geselecteerde APAC-gebieden.

met Degenen die blijven om de samenwerking te starten zijn er nieuwe releases gepland Verlos ons de maan, AVICII Invector e De valkenier. Met een indrukwekkend portfolio, variërend van een langverwachte atmosferische horrorspel, een al succesvol sciencefiction-avontuur, een ritmespel gewijd aan de superster AVICII en een ambitieuze Aerial Combat RPG, zijn zowel Koch Media als Wired enthousiast om de hun partnerschap.

Degenen die blijven is de eerste game die profiteert van de nieuwe samenwerking en is vanaf 4 juli verkrijgbaar met een Deluxe Edition voor PS10 en pc. De Deluxe Edition bevat een set ansichtkaarten en de digitale strip van het prequel-verhaal, 'Degenen die blijven: licht uit'.

Degenen die blijven is de eerste titel van een nieuw partnerschap met Koch Media voor Europa en de APAC-gebieden, waardoor Wired een volledige wereldwijde fysieke distributie krijgt voor zijn groeiende productportfolio.

Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media zei: “We zijn altijd op zoek naar fantastische nieuwe contentproviders om mee samen te werken. Daarom werken we graag samen met Wired Productions aan hun veelbelovende line-up. Al onze teams kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, aangezien we een van 's werelds toonaangevende partners in de fysieke uitgeverijsector zijn, zullen we het aankomende portfolio ondersteunen met onze lokale en wereldwijde expertise. Door de originele producten en de hoge kwaliteit van Wired Productions kunnen we een langdurige samenwerking aangaan in een groot segment van de gamingmarkt ".

Mauro Zullo, Business Development Manager, Wired Productions, voegde toe: “Bij Wired doen we ons best voor elke ontwikkelaar waarmee we werken, en deze overeenkomst met Koch Media is de volgende stap in de evolutie van ons bedrijf. We groeien voortdurend in ons team en, waar ervaring beschikbaar is, gebruiken we deze bron. De ervaring van Koch Media in distributie is ongeëvenaard en we zijn verheugd om in de toekomst nauw met hen samen te kunnen werken aan ons opwindende portfolio."

Na een eerste samenwerking met de Scandinavische landen in 2019, beweren beide partijen dat een overeenkomst voor wederzijdse ondersteuning de volgende stap voorwaarts is.

De fysieke markt is een belangrijk onderdeel van de toekomstige strategie van Wired Productions en dit is slechts het begin van het partnerschap van Wired Productions met Koch Media om de overeenkomst over de hele line-up 2021 en 2022.