Jaren na de eerste release in 2015 Bloodborne, de zielenachtige titel ontwikkeld door FromSoftware exclusief op PS4, het zou eindelijk ook op pc kunnen komen na jaren van verzoeken en Verzoekschriften door de spelers.

De eerste geruchten komen van de Amerikaanse streamer CaseyExplotion die de aanwezigheid van de aankondiging van een Remastered of Bloodborne voor zowel pc als PlayStation 5 claimde. Aankondiging die echter nog niet is aangekomen gezien de rinvio door Sony van het evenement gewijd aan de nieuwe next-gen console.

Vervolgens werd het gerucht ook versterkt door de insiders Wario64 e Imran Khan, totdat je bij de video komt die bij dit nieuws hoort, geüpload door de youtuber PC Gaming Inquisition, waarin verdere details worden verstrekt (inclusief de aan hem toevertrouwde ontwikkeling) Bluepoint Studio e QLoc en ondersteuning voor 4K).

Kunnen we het vertrouwen? Misschien is het tijd voor pc-gamers om ook aan hun reis naar Yharnam te beginnen? We moeten gewoon wachten. Het zou er echter niet zijn eerste keer dat er ook een PS4-titel op het platform komt Klep.