Ze zijn goed gepasseerd twee jaar sinds we het over haddenRPG gebaseerd op de wereld van Harry Potter, een enorm project (althans van wat wordt gezegd) en nog steeds gehuld in mysterie. In deze uren komen we terug om over dit project te praten, zij het in een absoluut onofficiële vorm: een gebruiker Reddit Sterker nog, hij publiceerde veel informatie en verklaarde te werken op de marketingafdeling van Warner Bros.

De releaseperiode van deze game, waarvan de titel zou zijn Hogwarts: A Dark Legacy, zou zijn Juni 2021 met onthullen in de komende weken. De creatie van het personage zal veel personalisatie mogelijk maken, te beginnen met seks, en we zullen de rol aannemen van een vijfdejaars student die om een ​​niet-gespecificeerde reden naar Hogwarts is verhuisd van een andere school. Met onze beslissingen kunnen we smeden karakter en beslissen of je een dreuzel, een halfbloed of een volbloed bent, tot je afstudeert.

Hetzelfde huis kan aan het begin worden geselecteerd en dit zal ook leiden tot verschillende speurtochten door de geschiedenis heen: onze rivaal zal geen deel uitmaken van ons eigen huis en de botsing met hem zal leiden tot verschillende doden van min of meer belangrijke personages, gebaseerd op onze manier van werken. Het verhaal zal vele jaren na het hoofdverhaal plaatsvinden, zelfs na het afstuderen van Harry's kinderen en andere personages. De hoofdschurk zal zeer krachtig zijn, maar niet op het niveau van Voldemort, en hij is een voormalige Dooddoener; alles moet echter zijn een franchise met verschillende sequels.

Door de geschiedenis heen verschillende historische figuren zullen verschijnen, zoals Harry Potter zelf, en je kunt veel vaardigheden ontgrendelen met bonussen en malus via een zeer uitgebreide vaardigheidsboom. Er zal ook een soort zijn Karma-systeem dat zal ons karakter laten groeien als een goede of slechte tovenaar op basis van onze acties.

De gevechten zullen spectaculair zijn, maar tegelijkertijd beredeneerd: het zal niet genoeg zijn om verwoed op de aanvalsknop te drukken, maar strategieën moeten worden aangenomen en magie beter worden beheerd. De vijanden hebben een Nemesis-systeem zoals Middle-earth: The Shadow of War, met wezens die ons zullen herinneren en die onze bondgenoten of bittere vijanden kunnen worden.

Verkenning is ook erg belangrijk, met vier verschillende grote en gedetailleerde hubs: onder deze vinden we Hogwarts, Zweinsveld, het Ministerie van Toverkunst en een kwart niet onthuld. Alles zal echter donker zijn sferen ontworpen voor een volwassen publiek en niet voor kinderen: Warner Bros. zou alles hebben ontwikkeld voor die kinderen die zijn opgegroeid met boeken en films en die nu volwassen zijn geworden. Om deze reden wordt uitgegaan van een classificatie van tenminste type T, maar wordt M ook overwogen gezien het geweld en de behandelde problemen.

Ook aanwezig is de sport die het meest geliefd is bij goochelaars, de Zwerkbal, met welomschreven regels en toernooien om te winnen om punten voor je huis te verdienen. Er komt ook een dik kaartspel vergelijkbaar met GWENT. Ook zullen we op een bepaald moment in de campagne de rol van de belangrijkste antagonist op ons nemen: geen details meer, maar van wat is onthuld, zal het een grote verrassing zijn voor fans van de franchise. Als we de rol van een Schouwer spelen, zullen de gameplay en de missies terugkeren naar de stijl van LA Noire-onderzoeken; Tenslotte ook het sentimentele element ontbreekt niet, met de mogelijkheid om te trouwen zodra het eindspel is bereikt.

Veel echt interessante informatie, die een diep en spectaculair spel beschrijft. Wie weet welke van deze vele innovaties waar zijn, als die er zijn, is dat ook zo: in ieder geval dit Hogwarts: A Dark Legacy het zou een perfect spel kunnen zijn voor merkliefhebbers.