De afgelopen weken veel bedrijf van de goksector heeft de oorzaak van de #BlackLivesMatter, het protest voor de rechten en gelijkheid van de zwarte gemeenschap die over de hele wereld is aangeslagen. Itch.io, een populaire site voor het delen en verspreiden van onafhankelijke producties, wilde verder gaan door het organiseren van een bundel liefdadigheid met meer dan Giochi 700.

Itch.io Black Lives Matter BundelBeginnend met een eerste donatie van 5 dollar, kunt u niet alleen titels zoals Nacht in het bosOxenfreeOneShot, maar je kunt ook deelnemen aan een inzamelingsactie die momenteel i 2,3 miljoen dollar en die zal worden gedoneerd NAACP Fonds voor juridische verdediging en onderwijs en Communautair borgtochtfonds. De bundel blijft actief tot Juni 16 2020.

Bovendien kan elke gekochte titel in versie worden gedownload DRM-Free zowel individueel als praktisch launcher van het platform.