Borderlands-wetenschapEen paar maanden geleden, Borderlands-wetenschap hij had zijn opwachting gemaakt en stelde voor om door spelen gewoon bij te dragen aan de oplossing van echte problemen.

Ontwikkeld in samenwerking met McGill University, Massively Multiplayer Online Science en The Microsetta Initiative, het gaat over een eenvoudig puzzelspel dat kan worden gespeeld in Borderlands 3 (in een kast in de ziekenzaal van Patricia Tannis) waarmee spelers sneller kunnen helpen echte reeksen DNA in kaart te brengen.

Door een update op DNA-puzzelswerden de eerste resultaten van het project getoond, die er gewoon geweldig uitzien. In feite hebben de spelers vijf keer zoveel werk verricht als de onderzoekers in tien jaar zouden hebben gedaan, die alle verwachtingen overtreft en al in deze beginfase veel meer gegevens genereert dan verwacht.

In een notendop, het Borderlands Science-project blijkt een buitengewoon succes te zijn, de eerste resultaten zijn zeer bevredigend en de onderzoekers denken dat het aanzienlijk bijdraagt ​​aan de verbetering van intestinale microbiota-kaartsystemen.

Het project zal dan doorgaan en de verkregen gegevens zullen worden gebruikt om een ​​nieuwe reeks puzzels te creëren, met een nog groter potentieel om het microbiome monsteranalysesysteem te verbeteren. Voor deze DNA Puzzles nodigt je uit om door te gaan met het spelen van de minigame, wachtend op nieuwe updates.

Ongetwijfeld een kleine maar significante reactie van de videogamewereld op degenen die het vaak demoniseren en de buitengewone kansen negeren. Zoals Borderlands Science.