De geruchten gaan door Resident Evil 8 ze worden met de dag intenser. Met de'aanstaande onthulling van PlayStation 5lijkt de aankondiging van het nieuwe hoofdstuk van de Capcom-serie steeds waarschijnlijker.

Na een "pauze" van drie jaar is het Japanse softwarehuis misschien klaar om een ​​nieuw hoofdstuk te presenteren, afwijkend van de trend van de remakes van de afgelopen jaren. EEN Duitse dealer heeft een van zijn producten vermeld, via een bericht dat vervolgens is verwijderd, Resident Evil 8: Village. Het platform waarvoor de game is toegevoegd, misschien per ongeluk, is zeker bijzonder: PlayStation 4.

Als deze indiscretie gegrond blijkt te zijn, kan de titel in kwestie zowel op next gen als op de huidige worden gepubliceerd. In een scenario dat waarschijnlijk niet eerlijk is, kan het nieuwe Resident Evil dat wel zijn een exclusief spel voor consoles die momenteel op de markt zijn.