13 juni 2020 is de dag van PC Gaming Show, het ideale podium voor verrassingsaankondigingen en het laatste nieuws over de pc-wereld. In de afgelopen dagen is het nieuws van de deelname van ATLUS gaf alarm aan alle fans van het Japanse softwarehuis en wachtte op een mogelijke aankondiging in verband met een van hun beroemdste series: Persona. En hoewel sceptici liever speculeren op advertenties zoals Catherine Full Body of andere aandelen, kunnen insiders uit de branche er iets over zeggen.

Volgens de woorden van Sabi, Kotaku insider die in het verleden niet alleen erin geslaagd is om de meeste aankondigingen van de laatste E3 2019, maar heeft ook verschillende "Cease & Desist" ontvangen van Nintendo, niet alleen Persona 4 Golden maar ook Persoon 3 FES komt zeer binnenkort op pc aan via Stoom. Het nieuws werd ook opgepakt door andere insiders zoals Daniel Ahmad, Nibel e Pixelbuster.

En als dat niet genoeg voor je is, gaan er geruchten de ronde over de DRM die het spel zal vergezellen: Denuvo. Het is inderdaad beschikbaar, een soort van plaats voor insiders, waarin SEGA (een van de uitgevers in de serie) biedt ondersteuning voor recensie-exemplaren van Persona 4 Golden.

Persoon Denuvo Gerucht ATLUSZal het waar zijn? Is de Persona-serie echt klaar om het grote publiek te laten springen en de exclusieve PlayStation-status over te laten aan een breder publiek? We komen erachter tijdens de PC Gaming Show.

In ieder geval, aangezien het een gerucht is, nodigen we je uit om het allemaal met de nodige tang mee te nemen.

BIJWERKEN: Blijkbaar ontbreekt alleen de officiële bevestiging! De website SteamDB bevestigde de aanwezigheid van de officiële banners van Persona 4.

ATLUS Gerucht persoon