Animal Crossing: New Horizons vertoont geen tekenen van populariteit. Dit wordt bevestigd door de verkochte exemplaren: 10 miljoen exclusief digitaal.

De titel, langverwacht door het publiek, brak alle records en overtrof alle verwachtingen, vooral die van Nintendo zelf. De nieuwe versie van het merk heeft in feite binnen enkele maanden het aantal verkochte exemplaren overschreden dat tijdens de hele levenscyclus van het spel wordt verwacht, en overschrijdt de 10 miljoen digitale eenheden. Naast deze nummers worden de nummers toegevoegd die nog onbekend zijn van de fysieke kopieën.

De gedwongen quarantaineperiode als gevolg van de noodsituatie droeg zeker bij aan deze spectaculaire lancering Covid-19. Veel spelers zijn ontsnapt uit deze moeilijke periode dankzij de luchtigheid van de Nintendo-titel en moedigden vrienden ook aan om het te kopen om plezier te hebben zonder het huis te verlaten.

Wat denk je, heb je deze gezondheidsnood ook beter doorstaan ​​dankzij je verblijf op je eiland?