In de afgelopen uren Bungie hij hield een livestream waar hij de toekomst aankondigde die de spelers van wacht Destiny 2, en het lijkt erop dat de laatste er rooskleuriger uitziet dan ooit.

Naast het onthullen van de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 hebben de ontwikkelaars verduidelijkt hoe de game zal werken bij de generatieve overdracht van consoles die voor het einde van het jaar zijn gepland.

Ten eerste kondigde Bungie dat aan Destiny 2 wordt uitgevoerd met een resolutie van 4K en 60 frames per seconde op PlayStation 5 en Xbox Series X, in plaats van de huidige generatie 1080p en 30fps. Bovendien kunnen degenen die de titel al op een PlayStation 4 of Xbox One bezitten, dit doen gratis inwisselen een kopie van het spel, met alle uitbreidingen die al aanwezig zijn op next-gen consoles, waardoor de voortgang en ontgrendeling behouden blijft.