De afgelopen uren zijn de jongens van Hallo Games hebben een lange gepubliceerd post op de officiële website van No Man's Sky, waar ze de officiële aankomst van de langverwachte functie van aankondigen Crossplay op de titel.

Vanaf morgen No Man's Sky het zal inderdaad beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass, en in samenhang met de komst van de game op de abonnementsservice van Microsoft, zullen de ontwikkelaars crossplay in de titel introduceren, waardoor pc-, PlayStation 4- en Xbox One-gebruikers eindelijk zonder platformbeperkingen kunnen spelen.

No Man's Sky

No Man's Sky was zonder twijfel een spel met een moeilijk leven, maar de voortdurende ondersteuning die de ontwikkelaars gaven gratis updates toont de toewijding aan die Hello Games in het project blijft steken, en dat het nu met de Game Pass en crossplay misschien een nieuwe toestroom van spelers zal kunnen zien om de miljoenen procedureel gegenereerde planeten te verkennen die het grenzeloze universum van het spel bieden.