Ikumi Nakamura, dit is al lang bekend, zou willen werken aan een vervolg op Okami. De succesvolle titel in de loop van bijna 15 jaar sinds de publicatie ervan is een klassieker geworden in de Japanse sector van de eerste jaren van het nieuwe millennium. Bijna onverklaarbaar dat zo'n titel nog geen vervolg heeft gekregen.

De creative director, tijdens een interview met de microfoons van IGN Japan, heeft onthuld dat hij van plan is het Okami 2-project rechtstreeks aan Capcom te presenteren.

“Het is het project dat ik het meest wil bereiken. Nadat de quarantaine voorbij is en de wereld weer normaal is, ben ik van plan Capcom te bezoeken en het idee te pitchen. Maar als dat gebeurt, is het belangrijkste dat Hideki Kamiya regisseert. "

Zal Nakamura overtuigend genoeg zijn om Capcom te overtuigen en zelfs de drukke Kamiya bij het project te betrekken?