Owlcat Games en Deep Silver hebben de lanceringsdatum van officieel gemaakt Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition. De serie inclusief alle gepubliceerde DLC wordt vanaf de volgende beschikbaar gesteld op pc, PlayStation 4 en Xbox One 18 augustus.

Pathfinder: Kingmaker zal spelers meenemen op een tour door de beruchte Stolen Lands, gevaarlijke en turbulente gebieden die bekend zijn bij fans. De RPG zal bekende personages en bekende locaties uit de serie opnieuw bezoeken, en spelers kennis laten maken met nieuwe avonturen, dodelijke vijanden en onvoorspelbare wendingen. Fans van fantasy-RPG's zullen het epische en heroïsche universum op een nieuwe manier ervaren, terwijl fans van computer-RPG hun favoriete genre in een nieuw licht zullen ontdekken.

Er wordt ook een nieuwe geïntroduceerd nieuwe en exclusieve turn-based modus, waardoor het spel er een krijgt struttura zelfs meer vergelijkbaar dan de tegenhanger "tafel'. De spelers zullen daarom hebben faculteit om te kiezen om de klassieke aanpak te gebruiken of om het veelbesproken real-time vechtsysteem te proberen (met pauzes).