Sabre Interactive en Focus Home Interactive kondigen met trots de beschikbaarheid aan van "Scheur", De eerste gratis update van SnowRunner voor PlayStation 4, Xbox One e PC. die een vierde game-setting omvat in de Siberische regio van het Tajmyr-schiereiland, waardoor het aantal basisspelkaarten op 12 komt.

SnowRunner, momenteel alleen beschikbaar in digitale versie, zal vanaf morgen beschikbaar zijn Vrijdag Juni 12 anche in fysieke versie voor consoles PS4 e Xbox One.

Sabre Interactive werkt aan het creëren van de extra inhoud van fase 1 van SnowRunner die deze zomer wordt uitgebracht en wordt opgenomen in de "Search & Recover" DLC die beschikbaar zal zijn voor Season Pass-bezitters of die afzonderlijk kan worden gekocht. Deze DLC bevat het Kola-schiereiland (Rusland), nieuwe missies, skins, geavanceerde tools om mods te maken, voertuiguitbreidingen en nog veel meer.