In de afgelopen paar uur ontwikkelden de studio-ontwikkelaars supermassive Games, makers van Before Dawn en Man of Medan, hebben aangekondigd dat het tweede hoofdstuk van de Dark Pictures Anthology: Little Hope, oorspronkelijk gepland voor deze zomer, is officieel uitgesteld tot volgend najaar.

Supermassieve CEO zelf meldde het nieuws, Pete Samuels, die in één Tweet hij legde uit hoe het werk op afstand veroorzaakt door de COVID-19-pandemie de ontwikkeling van Little Hope, dat daarom enkele maanden te laat zal verschijnen, noodzakelijkerwijs heeft vertraagd.

Weinig hoop, het tweede hoofdstuk van The Dark Pictures Anthology after Man of Medan, speelt zich af in een stad in New England met een geschiedenis van heksenjacht erachter, en presenteert daarom een ​​geheel nieuwe setting in vergelijking met de horrorwerken van Supermassive, vind de onthullende trailer hieronder: