De nieuwe live-actiefilm van Disney Artemis Hoen is nu exclusief beschikbaar in streaming op Disney +: een unieke filmische ervaring om rechtstreeks in je eigen huis te zien.
Geïnspireerd door het eerste boek van de epische bestsellerreeks, ondertekend door Eoin Colfer, in Italië uitgegeven door Mondadori, Artemis Hoen è een fantastisch episch avontuur, met prachtige landschappen en spectaculaire visuele effecten, die kijkers naar nieuwe magische werelden zullen voeren.

 

Afstammeling van een lange lijn van criminele geesten, de briljante XNUMX-jarige Artemis Fowl bevindt zich in een strijd die veel kracht en sluwheid vereist tegen een krachtig geheim feeënras, mogelijk verantwoordelijk voor de verdwijning van zijn vader.
Gebaseerd op het geliefde boek van Eoin Colfer, de Disney-film Artemis Hoen het is een fantastisch en spannend avontuur dat de reis volgt van de schitterende twaalfjarige Artemis Fowl, afstammeling van een lange rij criminele geesten, wanhopig op zoek naar de ontvoerde vader. Om het losgeld te betalen, moet Artemis een oude ondergrondse beschaving infiltreren, de ongelooflijk geavanceerde feeënwereld, en de Aculos, het krachtigste en meest begeerde magische fee-object, naar de ontvoerder brengen. Om dit verborgen voorwerp te vinden, bedenkt de scherpzinnige Artemis een verraderlijk plan dat hem zal betrekken bij een gevaarlijke sluwe uitdaging tegen de machtige feeën.

De film is direct da Kenneth Branagh en met Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad, Tamara Smart, Nonso Anozie, Josh McGuire, Nikesh Patel en Adrian Scarborough, met Colin Farrell en Judi Dench. Artemis Hoen wordt geproduceerd door Kenneth Branagh, pga en Judy Hofflund, pga, terwijl Angus More Gordon en Matthew Jenkins uitvoerende producenten zijn. Het scenario is ondertekend door Conor McPherson en Hamish McColl.