In september 2018 verscheen de game op de gamingmarkt Spider-man van Marvel, ontwikkeld door Insomniac Games en exclusief voor PlayStation 4.

De voorraad kende een enorm succes, vooral in termen van verkoop, met ongeveer 13 miljoen van de verkochte exemplaren, wat ook leidt totacquisizione van Insomniac Games door Sony Interactive Entertainment.

In geval van PS5-presentatie gisteren, werd getoond wat op het eerste gezicht het vervolg zou kunnen zijn, of de spin-off van het videospel gewijd aan Spider-Man, dat is Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Echter, met een verklaring aan de The Telegraph, de EVP-manager van Sony's European Interactive Entertainment Simon Rutter, gespecificeerd dat het avontuur van Miles Morales als één kan worden beschouwd geweldige uitbreiding gekoppeld aan de verbeterde versie van de game die op PS4 is uitgebracht; de oorspronkelijke titel zal daarom worden aangevuld met een uitbreiding die belooft vol en dik te zijn en een deel van de belangrijkste verbeteringen en functies van PlayStation 5, zoals een nieuwe grafische engine van spelen.

Simon Rutter zei ook hoe interessant het voor iedereen kan zijn om die bekende spellen te zien waarmee we de afgelopen jaren hebben gespeeld, om te veranderen en te verbeteren met de overgang naar de nieuwe console thuis.

Ben je het eens met het standpunt van Simon Rutter? En wat vind je van deze versie herzien en verbeterd van Marvel's Spider-Man?