Nintendo heeft gepubliceerd in deze minuten een nieuwe trailer gewijd aan Paper Mario: The Origami King. De video toont verschillende nieuwe spelsequenties en de aanwezigheid van bondgenoten die de besnorde (en platte) loodgieter zullen vergezellen tijdens zijn avontuur.

Onder de geallieerden zijn er verschillende echt onwaarschijnlijke gezichten. Historische vijanden zoals Bowser en Kamek zullen Mario vergezellen tijdens de gebeurtenissen die worden verteld in de nieuwe titel in kwestie. De geallieerden zullen assistentie bieden bij gevechten en verkenning, zoals het voorzien van nuttige voorwerpen om de dienstdoende slechteriken te verslaan.

In de trailer werden veel andere details getoond van de verfijnde gameplay van Paper Mario: The Origami King. De titel is vanaf de Nintendo Switch beschikbaar op 17 juli 2020.