Het haakje eindigde Het leven is Strange 2, Dontnod verschijnt op de PC Gaming Show met een nieuwe Twin Mirror-teaser, hun nieuwe grafische avontuur dat samen is ontwikkeld Bandai Namco.

De titel wijkt af van de context van tiener drama die bekendheid heeft gegeven aan het softwarehuis, om de sferen en ernst van te omarmen psychologische thriller. Hier is de officiële synopsis:

"Sam Higgs wilde niets meer met Basswood, West Virginia te maken hebben, maar die plek was hem niet aangedaan. Wanneer de ex-onderzoeksjournalist terugkeert naar zijn geboorteplaats om afscheid te nemen van zijn beste vriend, wordt al snel duidelijk dat er nieuwe hoofdstukken te schrijven zijn in zijn roerige geschiedenis.

Gedwongen om zijn verleden onder ogen te zien, zal Sam moeten ophangen met relaties met dierbaren en zijn unieke intellectuele vaardigheden moeten gebruiken om de duistere geheimen van de stad te ontdekken. Maar hoe weet je wie je kunt vertrouwen als je jezelf niet eens kunt vertrouwen? '

De titel zal tijdens de 2020 su PS4, Xbox One en pc door Epic Store Spellen.